fbpx

Transformă hobby-urile tale într-un curs online care să se vândă ca pâinea caldă.

Învață cum să câștigi de 4x mai mulți bani decât un salariu mediu în România.

 

Citește despre MODELUL DE AFACERE care îți prezintă cele 7 etape esențiale pentru a construi o retea de succes care iti produce de 4x mai multi bani decat un salar mediu.

 

Marketing by

Dă-i un SHARE pe Facebook.

Ce primești concret dacă te abonezi?

Despre Eniko Marian

“Lucrez în marketingul online de 7 ani. Am generat venituri de milioane de euro pentru numeroși autori consacrați sau pentru alte modele de afaceri. Am făcut marketingul pentru cea mai mare lansare de curs online din România care a generat peste 4 milioane de dolari.

Probabil că îmi cunosc nișa cel mai bine din România, am experiență cu acest model de afacere prin care se lansează produse educaționale.

Conduc agenția cu cele mai bune rezultate din vestul țării, Kiwi Agency, care a administrat bugete de marketing online de peste un milion de dolari.

Toată viața am făcut bani din hobby-urile mele și din ceea ce îmi place mie cu adevărat.

În 2017 am lansat comunitatea Kiwi Marketer care, la ora actuală, este cea mai mare comunitate de marketing online. De asemenea, avem Școala de Marketing Kiwi PRO, prin care au trecut deja peste 800 de cursanți.

Toată viața am făcut bani din hobby-urile mele și din ceea ce îmi place mie cu adevărat. Asta îmi doresc să te învăț și pe tine prin această mișcare pe care am inițiat-o împreună cu Pera.”

 

Transformă hobby-urile tale într-un curs online care să se vândă ca pâinea caldă

Învață cum să câștigi mai mulți bani decât un salariu mediu în România

Citește MODELUL DE AFACERE care îți prezintă cele 6 etape esențiale pentru a vinde cu succes un curs online

Dă-i un SHARE pe Facebook.